Tips







Vet själv hur svårt det är att hitta dom prefekta jeans shortsen till sommaren, så jag tänkte att om de sitter nån stackare där och funderar och behöver tips så Varsegod! Dom kostar väl uppåt 1000.. lite väl dyrt kanske. Men what the heck, dom är så jävla fina!! ja var inne på dom översta.. men nu är jag sugen på dom svarta. Lite mer classy. Vi får se. Men här har ni webbsidan ifall ni blev sugna! http://www.runwaydreamz.com/2011shop/main_pg1.html

Svar till anonym.

SVAR TILL ANONYM

-
 vart köper du nitar någonstans? :)


Jag beställde dom ifrån panduro, sen hittade jag också en bra sida men fett snygga nitar. Här har du länkarna. http://www.pandurohobby.se/Katalog/40-Sy-Sticka/4020-Textildekor/402025-Ovrig-textildekor och http://www.bluefox.nu/losa-nitar-c-203-1.aspx?gclid=CL3Nuq2WvK4CFdAvmAodYEjENQ :)

all the other kids

Hello! idag var jag och kollade tyger med mamma! ja, ni såg rätt. Tyger.. Jag har börjat fixat till lite kläder som hänger i garderoben nu för tiden. Så jag köpte ett stickt gräddvitt tyg och ett annat :) Sen så beställde jag också 200 olika nitar.. tror jag?! Ska köpa ett par helt vanliga höga jenas shorts, sen sätta nitar på en hel sida. Sen på lite skor osv. Tycker det är roligt att sätta dit lite olika saker på kläder jag har köpt.

Nu sitter jag och kollar melodifestivalen, haha tradition. Nu är det en kille som sjunger en låt so heter Kyss mig.. och har otroligt tajta byxor.. Niceee!



random bild..

Because maybe, you're gonna be the one who saves me






I dont get waves of missing you anymore, its more like tsunami tides in my eyes.



Hej! jag är sämst på att blogga, men ähhh. Imorgon tar Rebecca LEDIGT! Jag orkar inte åka in för gympa och sen vänta på bussen i 40 min. Ibland får man faktiskt göra så.
Idag var det fett chill i skolan, vi hade två lektioner och på lunchen drog jag och anna ner till waynes och fikade. Tycker dock deras kaffe är lite sådär, gillar esspreso house's kaffe mer.
Efter skolan hoppade jag av vid huskvarna och så bjöd min underbara bror på burger king! Fan bäst. Sen kollade vi på en jävligt konstig serie som heter "breaking bad", någon sett den? Riktigt obekväm.. Handlar om en kille som får lungcancer och börjar koka meth.. Eller vad man säger :] Och så typ flippar det ur. Usch, ta en kik på den serien mina vänner. Låt oss säga att den är konstig men endå spännande.

Och nu ikväll fixade jag till min jeans väst, jag har redan satt dit studs. Men nu har jag sytt dit ett peace tecken på ryggen med ett jävligt nice tyg, sen det tyget på fickorna! Och gjorde ett kors på ryggen med studs med. Är inte riktigt klar än dock.
Tycker det är kul att göra något så basic som en jeansjacka, till en go jeansväst fett med detaljer.

always remember, that if you ever fall.. ill pick you up ♥











wasted



Hej bloggisläsare, var i stan idag med min mor och käkade på åtta glas. Var riktigt gott där faktiskt, fast världens sämsta service jag har varit med om. När jag frågade en sak till en servitris tittade hon bara på mig och svara "mm" och gick iväg..? Wth.
Sen köpte jag fika ifrån esspreso house, cheesecake och muffin med blåbärs fudge :] fett gott.
När vi kom hem så gjorde jag lite te sen kollade vi på "jag saknar dig".. Helvete va jag grät, helt sjukt va fin film.
Nu ska ja kolla på en film och äta min muffin. Goodday

smoke away the days.



Ed Sheeran – U.N.I.

Happy Valentines day loves ♥


my eyes are red, i've been burning.



Hello! Tänkte bara checka in lite :]
Det är redan tisdag idag, lov och jag har inte gjort något än.. Haha! Men vafan, ibland är det skönt att inte göra något. Jag gillar mer att vara ensam, har nog alltid varit så. Fast det är ju olika.
Har inga planer alls för veckan, vi får se. Puss på er!

i found your shirt on my bedroom floor, the only evidence that you've been here before





Nytt

Your heart against my cheast, my lips pressed to your neck.



Är sjuk nu igen, så jävla typiskt! :( Kaaan nog varit för jag var ute i lördags, men är man ung så är man!
Var i skolan igår iallafall, en stund. Victor bjöd på mat och så var vi lite sena till lektionen, så sprang vi som fan. När jag kom in så blev allt svart, och suddigt och ja började må riktigt dåligt. Var nära på att svimma men satte mig ner snabbt och drack vatten. Ringde pappa och han hämtade mig direkt.
Var riktigt läskigt.

Snart ska jag äta blåbärspaj och kolla på en film. Har också gjort klart massa i svenskan, duktigt va? hihi. Tack :]

parteeey

Senare idag kommer annabanana och då ska vi fixa oss inför ikväll!

Breathe.




Det jag köpte idag, linnet går ner lite vid revbenen! fett snyggt. Finns på Carlings.

Var på stan med min bror idag! Vi kollade på kläder till han, var inne på t shirts store och köpte som fan, haha. Dom har fått in lite kill koftor nu också! så de va ju perfekto.
Sen käkade vi på gamla wook, de är sån jävla fin buffé där. För er som inte vet :} Efter det tvingade jag han att vi skulle åka till ica maxi.. SOM ÄR AWESOME, de finns så jävla mycket skit mat där.. Så varje gång jag är där, känner jag mig som en gasell, som har suttit i en bur i 5 år. Och äntligen får springa på en öppen savann.
OCH, jag köpte det här.....

!!!!!!! Jaaa, ni ser rätt. Det är helt underbart.

Rock n' roll dreaming was what saved me.



Okej, eftersom jag har inte har gjort ett skit nu när jag var sjuk. Så tänkte jag att jag skulle fixa till mina shorts, så tog fram nitarna och fixade. Det tog typ 3 timmar och mina naglar var helt förstörda.. Men de var det värt! Snyggt va? Nu är ju ljuset helt fucked för att ja tog kortet på kvällen och med blixt. Men ni ser ju! :)
Imorgon ska jag nog inte till stan med min bror, käka och kolla på lite kläder.

Sjuuk

hello, förlåt för riktigt dålig uppdatering men har typ ingen lust längre. Men tänkte att ja kunde göra en morgon inlägg till er!
Har varit sjuk hela veckan nu och hoppas jag kan gå till skolan imorgon iallafall, hatar att vara sjuk :[
Nu ska jag göra frukost och kolla på film. Pusss


RSS 2.0